Vízilabda

9 órája

Női Eurokupa: ismét összekerült a Digi-Eger és a III. Kerület

A női Bajnokok Ligája-selejtező után az Eurokupa selejtezőjében is összekerült a Digi-Eger és a III. Kerületi TVE csapata.

Sike Károly

Dr. Sike József szavaira érdemes odafigyelni

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A második számú európai kupasorozat selejtezőjének A-csoportjában a két magyar együttesen kívül két görög csapat, az ANC Glyfada és a Gangl Edinát foglalkoztató Panioniosz GSS, valamint a Mihály Kingát soraiban tudó francia Grand Nancy AC szerepel.
A körmérkőzések után az A és a B-csoport első három helyezettje és a C-csoport első két helyezettje jut a negyeddöntőbe. Az első fordulót október 26-án rendezik.

– Bízom benne, hogy a következő nemzetközi kupamérkőzéseken már a válogatott center, Rebecca Parkes is velünk lehet. Első ránézésre úgy ítélem meg, hogy jó esélyeink lehetnek a továbbjutásra. Már több időnk van a felkészülésre is, ami jól jön a formálódó csapat számára  – fogalmazott az egriek edzője, dr. Sike József a klubhonlapnak.

A Digi-Eger és a III. Kerületi TVE a Bajnokok Ligája egri selejtezőcsoportjában vasárnap találkozott egymással. A Bitskey Aladár Uszodában 13–10-re győztek Szilágyi Dorottyáék. A két csapat legközelebb szerdán 18.30 órától, a 2024/25-ös OB I. nyitányán találkozik egymással a fővárosban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában