Kacsafutam

2023.08.04. 08:30

Idén sem marad el a Patak Parti Kacsa Parti

Ahogy máskor is, idén is nemes célra gyűjtenek a szervezők.

Molnár Helga

Patakparti Kacsa Parti jótékonysági gumikacsa verseny a Rotary Club Eger szervezésében (Archív fotó)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Idén is lesz Patak Parti Kacsa Parti augusztus 20-án – osztotta meg közösségi oldalán a Rotary Club Eger. Ebben az évebn is háromezer napszemüveges, sárga kis gumi verseny kacsa úszik majd az Eger-patakban.
A cél idén is nemes, értelmi sérült, halmozottan fogyatékos, autista, valamint hallássérült és beszédfogyatékos gyermekek részére szól az akció, gyanis a befolyt összegből kerekesszékes hintát telepítenek majd, illetve kerékpárokat vásárolnak.
– Kérünk minden nemes lelkű, segítő szándékú embert, hogy adományával járuljon hozzá a sikerhez, adakozzon, fogadjon örökbe kacsát. Minden ötszáz forint után egy kacsajegyet adunk köszönetül, mellyel részt vesz a játékban és értékes díjakat nyerhet. A verseny helyszínén is várjuk az adakozókat, augusztus 20-án, 10 órától – tették közzé.

A kacsafutam mellett más programokkal is várnak mindenkit, mások mellett fellépnek az egri majorettesek, lesz komédia, de bevonulnak a helyszínre a Rotary Harley Davidson motorosok.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában