Együtt töltik a nyarat

2024.07.21. 20:15

Kirándulás és városnézés a program a kórház nyári napközijében

Idén nyáron július 15-én indult az első turnus, a második pedig július 26-án fejeződik be. A gyermekeknek idén is változatos, fejlesztő és oktató jellegű programokon vehetnek részt a kórház nyári napközijében.

Hornyák Réka

A Heves Vármegyei Markhot Ferenc Kórház adta hírül sajtóközleményben, hogy idén is nyári napközit szerveznek a kórházi munkatársak gyermekei számára. A kórház nyári napközijének elsődleges célja, hogy a gyermekek hasznosan tölthessék el szabadidejüket. A nyári napközi helyszíne a kórház refektóriuma, az étkezést pedig az intézmény konyhája biztosítja.

Jókedvűen telik a kórház nyári napközije.
Jókedvűen telik a kórház nyári napközije.
Forrás: Markhot Ferenc Kórház

Mint írják, a gyermekek többek között a városok nevezetességeit keresik föl. Ellátogatnak majd Szilvásváradra, Tiszafüredre, Felsőtárkányba és Hatvanba is, ahol a városnézés mellett történelmi érdekességeket is hallanak majd. Ezentúl pedig fejlesztő programot is szerveztek a gyerekeknek hiszen kézműves foglalkozáson is részt vehetnek. Ez a program elsőként július 19-én valósul meg a kórház refektóriumában, a gyermekek segítségére pedig Eventus Szakközépiskolás diákok lesznek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában