Virágos Markaz 2024

2024.08.12. 13:30

Augusztus 20-án derül ki, kié a legszebb virágoskert Markazon

A bírálók befejezték a kilenc benevezett kert személyes zsűrizését. Az államalapítás ünnepén sorra kerülő eredményhirdetésig valamennyi résztvevő megismerhető lesz Markaz közösségi oldalán.

Szabó István

Lezajlott a Virágos Markaz 2024 pályázatára benevezett kertek személyes zsűrizése, adta hírül szombaton Hegedűsné Kis Tünde szervező. Közlése szerint a zsűri tagjai Hacsavecz Katalin, Víghné Szepes Zsuzsanna és Szél Márta voltak.

Virágos Markaz 2024 pályázatára benevezett kertek egyike
A Virágos Markaz 2024 pályázatára benevezett kertek egyike
Fotó: Markaz/Facebook

– Összesen kilenc, szebbnél szebb kertben jártunk, s néhol a lélegzetünk is elállt a kert méretétől, szépségeitől, hangulatától, fekvésétől. Kivétel nélkül minden kert nagyon szép volt, s látszott, érződött a tulajdonosa szeretete, kétkezi munkájának gyümölcse. Holnaptól minden este 18 órakor megjelenik egy bemutatkozó poszt a Markaz Facebook-oldalon. Fogadják olyan szeretettel őket, mint ahogyan ők fogadtak minket. Az eredményhirdetés és díjátadó augusztus 20-án 10 órakor lesz a Kézműves házban – részletezte Hegedűsné Kis Tünde. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában