Ünnep

2024.08.22. 15:38

Már szavazhatnak, ki legyen Lajosváros csillaga

Augusztus utolsó napján kiderül, ki lesz idén Lajosváros csillaga. A Közösségek a családokért - Hagyományteremtés a Lajosvárosban rendezvényen jelentik be a győztest.

Heol.hu

Idén is megrendezik a Közösségek a családokért - Hagyományteremtés a Lajosvárosban című rendezvényt, mely kiemelt eseménye lesz a Lajosváros Csillaga közösségi díj átadása. A három jelöltre augusztus 30-ig szavazhatnak online, vagy személyesen a Levendula Patikában, a Berze Nagy János utca 2. szám alatt, illetve a SzJDecor Virágszigeten a Mátyás király utca 108. szám alatt. Augusztus 30-én szombaton 9 és 14 óra között tartják a rendezvényt.

A jelöltek között van Birincsikné Antalóczi Hajnalka hitoktató:

Az egri főiskolán 1995-ben biológia-kémia szakos általános iskolai tanár képesítést szereztem, majd hittanárként diplomáztam. 1996-2024-ig a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában hitoktatóként dolgoztam. Fontos számomra, hogy a tanulók szeretetteljes légkörben szerezzenek ismereteket és tudást, amit a gyakorlati életben is jól tudnak alkalmazni. A lajosvárosi hitéletet még színesebbé teszik a templomba szervezett karácsonyi, húsvéti, anyák napi műsorok. Évek óta eredményesen szervezem az egyhetes erdei ottalvós tábort.

A másik jelölt Csontos Júlia kereskedő:

A lajosvárosi városrészben 33 éve élek. A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolaiban érettségiztem. Édesapám trafikot működtetett a Mátyás király úton. Később a trafik helyén a főállásom mellett - édesanyám segítségével - zöldség-gyümölcs kiskereskedést hoztam létre, melyet ma is sikerrel üzemeltetek. Boltvezetői munkám mellett aktív közéleti tevékenységet folytatok hosszú évek óta. Szívügyemnek tekintem a sportpályák fejlesztését a fiatalok részére.

Dr. Dósa Flórián pedagógus a harmadik jelölt: 

A József Attila Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karon szereztem diplomát 1991-ben. Ezt követően a Heves Megyei Rendőr- főkapitányságon bűnügyi területen dolgoztam előbb beosztottként, majd vezetőként. Szolgálati nyugállományomat követően a Lajosvárosi Gimnázium, Informatikai, Közgazdasági és Nyomdaipari Technikum és Szakképző Iskolában - ismertebb nevén IQ pont középiskola - kezdtem el tanítani belügyi rendészeti Ismereteket. Jelenleg is itt dolgozom igazgatóhelyettesként.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában