Megható pillanatok

2024.09.12. 17:06

Nyugdíjasok és fiatalok ismerkedtek az éves erdészeti találkozón

A nyugdíjas kollégák szép számban gyűltek össze az erdészeti társaság minden egységétől. Ezeket a találkozókat minden évben nagyon várják a nyugdíjas kollégák, hiszen előfordul, hogy a távolban élő kortársakkal csak ilyenkor tudnak találkozni egész évben.

Heol.hu

A nyugdíjba vonult kollégák találkozóját tartotta közösen az EGERERDŐ Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület Egri Helyi Csoportja augusztus végén a Felsőtárkányi Erdészet területén, adta hírül Facebook oldalán az EGERERDŐ Erdészeti Zrt

A felsőtárkányi tóparton elsőként a Zsérci Meszes Néptáncegyesület produkcióját nézhették meg a résztvevők. A táncos műsor utolsó pontjaként a fiatal néptáncosok táncba vitték az őszülő hajú kollégákat is, ezzel felidézve a fiatalságukat

A találkozó a Pazsagi Turistaháznál folytatódott, ahol Dobre-Kecsmár Csaba, az EGERERDŐ Zrt. vezérigazgatója és az OEE Egri Helyi Csoportjának elnöke ismertette az elmúlt egy év feladatait, valamint az aktuális szakmai kihívásokat. Beszéde végén pedig egy perces néma csenddel emlékeztek elhunyt társaikra. 

Ezután Erdei Szabolcs és csapata a hordókészítés fortélyaiba avatták be a kollégákat, mely program nagy sikert aratott a résztvevők között. Végül pedig a jó ebédhez jó nóta szólt, melyet Magyar Gyula és Farkas János szolgáltatott a program zárásaként.

Mint írják a honlapon, a találkozók nem csak a nyugdíjas kollégák számára, hanem a fiatalabb generáció tagjainak is nagy élményt jelentenek. Erőt merítenek egymásból a tagok, jobban megismerik egymást a régi történeteket hallgatva, nem utolsó sorban pedig felemelő érzés látni az élményekkel és reményekkel teli mosolyt a 70-80-90 éves kollégák arcán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában