Házhoz Megyünk

2024.09.12. 16:05

Nyugdíjas klubokban jártak a hatvani rendőrök

A „Házhoz Megyünk” kampány keretében a Heves vármegyei rendőrség szakemberei vagyonvédelmi és közlekedésbiztonsági tanácsokkal látják el a lakosságot, különös figyelmet fordítva a nyugdíjasok biztonságára

Heol.hu

A rendőrség 2015 szeptemberében országos szintű kampánysorozatot indított a lakosság vagyonbiztonságának érdekében „Házhoz Megyünk” címmel. A kezdeményezéshez mind az öt heves vármegyei kapitányság csatlakozott, az akció az Egri Rendőrkapitányság információs pontjának megnyitásával kezdte el működését. A program célja, hogy a vagyonvédelemről és a biztonságról érdeklődő állampolgárok szakemberektől kérhessenek tanácsokat - írja a police.hu.

Szeptember 2-án és 3-án két nyugdíjas klubbot látogattak meg a Hatvani Rendőrkapitányság egyenruhásai, hogy hasznos tanácsokkal lássák el a klub szépkorú tagjait, a vagyon elleni bűncselekmények és a közúti közlekedési balesetek megelőzése érdekében. Mindkét nyugdíjas klub tagjai aktívan részt vettek az előadásokon.

A Hatvani Rendőrkapitányság bűn,- és baleset-megelőzéssel foglalkozó munkatársai a közeljövőben újabb nyugdíjas klubokat látogatnak meg és különböző témakörökben tartanak majd előadásokat - írta a Heves vármegyei rendőrség Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában