Vélhetően terepszemlét tartanak

2024.09.13. 08:48

Gyöngyöshalászon kéregetők zavarják a vasútállomás környékén élőket

Pásztor János polgármester Balogh Tibor gyöngyösi rendőrkapitány segítségét kérte a környéken élők biztonságérzetének növelésében.

Szabó István

Gyöngyöshalász közbiztonságáról tárgyalt Pásztor János polgármester Balogh Tibor r. ezredessel, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság parancsnokával, adta hírül szerdán a községvezető az önkormányzat közösségi oldalán.

– Balogh Tibor ezredes úrral megállapítottuk, hogy Gyöngyöshalász közbiztonsága a környező településekhez viszonyítva igen jónak mondható. Új jelenségként, némi problémát a gyöngyösi szegregátumból, a Harmadosztályból a kerékpárúton lejövő emberek, illetve a vonatról leszállított, jegy nélkül utazók okoznak. Ők többször itt maradnak az állomás környékén, és a bozótosban, illetve a falu felső részén kóborolnak, kéregetnek, vélhetően terepszemlét tartanak, ami nagy mértékben zavarja az ott lakókat. A kapitány úr segítségét kértem a helyzet megoldására. Abban állapodtunk meg, hogy közös járőrszolgálattal – bevonva a helyi közterület-felügyelőt és a helyi polgárőrséget is – fogjuk a lakosság biztonságérzetét növelni – részletezte Pásztor János a Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat Facebook-oldalon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában