Autó tesztnap

2024.09.07. 17:05

Minden az autókról szólt a visontai gokartpályán +galéria, videó

Az egri és gyöngyösi kereskedésekkel rendelkező Shick-R Kft. nagyszabású tesztnapra várta a családokat. A visontai autó show során versenyautóban is lehetett száguldani.

Szabó István

Kora őszi nyár fogadta szombaton a Black Star Speedway Kft. visontai gokartpályájára látogatókat. Az egri és gyöngyösi kereskedésekkel rendelkező Shick-R Kft. nagyszabású tesztnapra invitálta a családokat, ahol kicsik és nagyok egyaránt remekül érezhették magukat. A népes vendégsereg megismerkedhetett a cég által forgalmazott Renault, Dacia, Ssangyong, Isuzu és MG modellekkel. Sportkocsik, versenykamion, motorkerékpárok, terepjárók előtt ácsorogtak az autók szerelmesei racionálisan szemlélődve, vagy éppen ámuldozva – ki-ki vérmérséklete szerint.

 A Shick-R Kft. autós tesztnapja a visontai gokartpályán
 A Shick-R Kft. autós tesztnapja a visontai gokartpályán
Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Ezzel együtt a rendezvényen nem volt érvényes a Mindent a szemnek, semmit a kéznek-elv, a látogatók sem maradtak a vezetés élménye nélkül. A boxutcában felsorakoztatott márkák közül az érvényes jogosítvánnyal rendelkező, 25. életévét betöltött látogató bátran választhatott, és máris szlalomozhatott a gokartozásra és motorozásra is alkalmas pályán – természetesen egy-egy rendező társaságában. A közeli motocross pályán és az erdőben offroad menetpróba erejéig főleg a több típusban is kiállított, terepre tervezett Polarist próbálták ki legtöbben, szintén a szervező kollégák kíséretében. 

A regisztrált látogatók több tekintetben is jól jártak. Egyrészt, óránként élményautózást sorsoltak ki közöttük, beülhettek a sofőr mellé egy Alpine A110-be, egy MG4 Xpowerbe, vagy egy kétüléses Renault formula versenyautóba. A regisztrált látogatók között nyereményeket is sorsoltak délután, a fődíj egy wellness hétvége volt, mellé egy választható tesztautó. Aki nem vitte el a nagy nyereményt, az se bánkódhatott, mert egész nap szólt a zene, autókkal kapcsolatos vetélkedők nyújtottak kellemes időtöltést, hasznos tanácsok hangzottak el az autók karbantartásához. 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában