Lista

3 órája

Balesetek, Aba Sámuel és razzia - az elmúlt hét legolvasottabb cikkei

Összegyűjtöttük az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit, hogy olvasóink ne maradjanak le semmiről.

Heol.hu

Gyöngyösi drogkereskedők egyikét fogták el

Forrás: police.hu

1. Halálos baleset történt a 21-es főúton az elmúlt hétfőn kora délután.

2. Németh Vanda korábban az egri közönséget bűvölte el hangjával az Eszterházy Csillagán. Most pedig a Megasztár zsűrije és a közönség is állva tapsolt a 19 éves lánynak.

3. A National Geographic nemrég megjelent cikkében Magyarország elhagyott épületeit mutatja be, köztük két Heves vármegyei helyszínt is: a Gyöngyösi Zsinagógát és a Mátraházi Pagodát.

4. Teiszler Éva történész Aba Sámuel királyságáról tartott előadást a Magyarságkutató Intézet Abasárról szóló konferencián.

5. Két autó ütközött össze az Andornaktályát és a Mezőkövesdet összekötő úton.

6. Razziát tartott a rendőrség a Duránában, Gyöngyös szegregátumában. A gyöngyösi drogkereskedők otthonában sokmilliós értékeket foglaltak le a rendőrök.

7. A gyöngyösi polgármester a hivatalra és az önkormányzati cégekre is kiterjedő pénzügyi és szakmai átvilágítást kezdeményez a grémium előtt.

8. Vezetett éppen az a férfi, akit féltékeny élettársa megkéselt Hevesen.

9. Hamis játékokat árultak egy egri piacon.

10. Hárman utaztak abban az autóban, amelyik fának csapódott Tard közlében múlt héten pénteken. Egy férfi és egy nő azonnal meghalt, egy tinilány élte túl a balesetet, súlyosan megsérült.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában