Figyelemfelhívás

1 órája

Egyre több házaló akarja átverni a vécsi időseket

Vécsen egyre gyakrabban jelennek meg olyan egyének, akik különböző ürügyekkel főleg az idős embereket akarják átverni. Gellén István polgármester arra figyelmeztet, hogy még az udvarba se engedjék be a házalókat.

Szabó István

Egyre gyakrabban jelennek meg az utóbbi időben Vécsen elsősorban idős embereket célba vevő, őket átverni akaró házalók, hívta fel a helyi lakosok figyelmét Gellén István polgármester az önkormányzat közösségi oldalán.

– Tisztelt Lakosok! A környező településeken és Vécsen is egyre gyakoribbá vált a házalók megjelenése. Elsősorban idős, egyedülálló embereket vesznek célba, nekik segítségnyújtást ígérve, például tűzifa árusítás, csatorna javítás, hagyaték felvásárlás, vasgyűjtés ürügyével, de magukat egészségügyi dolgozóknak, ápolóknak kiadva állapotfelmérés ígéretével is. Kérjük önöket, ne engedjenek be senkit a házukba, még az udvarba se! Ha valaki erőszakoskodik, kérjük, hívjanak segítséget! Kérjük, aki olvassa ezt a bejegyzést, értesítse a szomszédjait is erről a fennálló helyzetről – fogalmazott Gellén István a Vécs önkormányzatának Facebook-oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában