Civil Expó

2 órája

Először szervez programot "kettős szerepben" az új szihalmi polgármester

Szombaton 10 órától rendezi meg a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület Szihalmon a Hunyadi János úti Kemencés Rendezvény Udvarban a Civil Expót – tudtuk meg Galyasné Dósa Katalintól az egyesület elnökétől, a falu október 1-jétől új polgármesterétől.

Sike Sándor

A rendezvényre való ráhangolódásról a Szihalmi Fúvós és Majorette Kulturális Egyesület gondoskodik. Köszönti a résztvevőket dr. Pajtók Gábor, a térség országgyűlési képviselője, beszédet mond és megnyitja a rendezvényt az egyesületi elnök polgármester.

A Szihalmi Fúvósok idén is fellépnek a Civil Expón
A Szihalmi Fúvósok idén is fellépnek a Civil Expón (Archív fotó)
Forrás: Szántó György / Heves Megyei Hírlap


A több, mint ötven kiállító és támogató – magánszemély, cég, intézmény – között, a teljesség igénye nélkül olyanokat találunk, mint az Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény; Átány Község Önkormányzata; az Avon Kft.; Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Dél-hevesi Tájegység; Derűs Évek Egyesület; Egészségfejlesztési Iroda Füzesabony; Egri Méhész Műhely Egyesület, vagy az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem. 

Itt lesz és kiállít az Életfa Környezetvédő Szövetség, s Füzesabony-Szihalom Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ és magának a járási székhelynek az önkormányzata, vagy a Füzesabonyi Kertbarátkör Egyesület, illetve a városi könyvtár és a rendőrkapitányság is. Ott találjuk a kiállítók között a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Észak-magyarországi részlegének a sarudi csoportját, de Mezőtárkány önkormányzatát is, csakúgy, mint a Nemzeti Művelődési Intézet Heves Vármegyei Igazgatóságát. 
Természetesen számos szihalmi intézmény, civil szervezet, magánkiállító színesíti a délután három óráig tartó programot, amelyben a népi hagyományok felelevenítésétől a napjainkban népszerű zumba táncig "ezerféle" műsorral várják a szervezők az érdeklődőket Szihaomról és a környék településeiről.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában