Vízilabda

2024.08.13. 15:46

Digi-Eger: tornagyőzelem Miskolcon

Tornagyőztesként térhetett haza a miskolci 9. Mento-kupa utánpótlás tornáról a Digi-Eger serdülő csapata. Sántavy Máté edző tanítványai román és szlovák ellenféllel szemben is diadalmaskodtak.

Sike Károly

A Miskolcon tornagyőztes egri csapat

Forrás: facebook

Fotó:

A Melegh Máté, Bóta Csongor, Kármán Barnabás, Kvaszinger Jenő, Moldisz Milán, Darvas Zalán, Juhász Zsombor, Fricz Sándor, Juhász Máté, Szaniszló Zétény, Juhász Levente, Kriston Márk, Nagy Marcell, Ormosi Attila, Tóth Benedek, Tillieci Miklós, Tűzkő Márk, Farkas Domonkos összeállítású Digi-Eger a házigazda PannErgy-MVLC-Miskolc (14–12), a Fehérvár VSE (14–10), a romániai Nagyvárad (16–9) és a szlovákiai Kassa (26–5) együttesét is felülmúlva, százszázalékos teljesítménnyel bizonyult a legjobbnak. 

A torna legjobb játékosának járó különdíjat Moldisz Milán érdemelte ki.

– A háromnapos nemzetközi torna tökéletesen illeszkedett a felkészülési időszakba. Kicsit megtörtük azt a monoton munkát, amit végzünk. Nem az eredményt néztük, hanem azt, hogy hol járunk a felkészülésben. Láttam szép dolgokat, de azt is, hogy miben kell még fejlődni. Annak örülök, hogy mind a négy mérkőzést magabiztosan nyertük – fogalmazott Sántavy Máté a klub honalpján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában