"A hely, ahol érzed, hogy élsz"

2024.06.19. 07:50

Őrület: sugárhajtású gép érkezik Sirokba

Hillclimb, iszapgyorsulás és még sok más program várja hamarosan a Sirokba érkezőket.

Heol.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, az idei év sem marad el siroki motoros találkozó nélkül. A főszervező folyamatosan csöpögteti az információkat az eseménnyel kapcsolatban, az biztos, hogy ismét minden adott lesz ahhoz, hogy fantasztikusan érezzék magukat az odalátogatók.

Őrület: sugárhajtású gép érkezik Sirokba
Őrület: sugárhajtású gép érkezik Sirokba, de más remek programokkal is készülnek (Archív fotó)
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Több programmal készülünk, mint az eddigi években - kezdi beszámolójában dr. Hadnagy József, főszervező

– Nemhogy annyi program lesz, mint amennyi eddig volt a 21 néhány év alatt, hanem több program lesz, ezt fogjátok látni. Az a sugárhajtású motor amit ide elfogunk hozni a halálgömb helyett, - amire már mondtátok, hogy á, Józsi oké, de mindig halálgömb - most elhozunk Franciaországból egy olyan sugárhajtású motort, aminek a beindulása, a hangzavar, amit fog kelteni, az azt gondolom, hogy mindannyiunkat így egy kicsit leültet és azt fogjuk mondani, hogy "azt a mindenit, itt tényleg érzem, hogy élek" - hívja fel a figyelmet a főszervező legújabb Facebook-bejegyzésében.

Kiemelte, első a biztonság.

– Be is tudtuk bizonyítani azt, hogy egy olyan rendezvényt csináltunk 2023-ban, ahol nem volt lopás. Magyarország egyetlen olyan motoros rendezvénye volt, ahol nem volt lopás, ez nektek köszönhető - tudatta dr. Hadnagy József. 

Hozzátette: idén 15 kamerából álló rendszer fogja felügyelni a rendezvényt.

Hogy mennyi minden várható még az idei motoros találkozón, az az alábbi videóból kiderül:

Ha már tűkön ülsz és alig bírod kivárni, hogy eljöjjön július 24., itt vannak az előző évek legjobb motoros pillanatai egyenesen Sirokból.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában