Lomtalanítás

2 órája

Szombaton megszabadulhatnak lomjaiktól a kerecsendiek

Kerecsenden szeptember 21.-én szombaton újra házhoz menő lomtalanítás lesz. Reggel hatig érdemes kirakni a felesleges kacatokat.

Barta Katalin

Kerecsenden a lomtalanítást az önkormányzattal egyeztetett időpontban szeptember 21-én szervezi meg az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. A hulladékot a lakóingatlanok elé reggel hatig úgy kell elhelyezni, hogy az a begyűjtő gépjárművel jól megközelíthető legyen. Az apróbb, kisméretű kacatot bekötözött zsákokban kell kihelyezni. A háztartásonként kirakható lom maximum két köbméternyi lehet.
Az ingatlanokban keletkező olyan szilárd hulladékok jöhetnek szóba, melyek méretüknél fogva nem helyezhetőek el a hulladákgyűjtő edényben, illetve a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, nagyobb kartondobozok, játékok, rongy bezsákolva...stb).
Nem szállítják el a kommunális-, nagy darabos fém és elektronikai hulladékot, építési törmeléket, gépjárműgumit, autóalkatrészeket, akkumulátorokat, veszélyes hulladéknak minősülő anyagokat. 
Bővebb tájékoztatás a www.egrihulladek.hu honlapon olvasható, vagy a (36) 513- 200-as telefonszámon kérhető.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában