Bekérte a dokumentumokat

2 órája

A gyöngyösi polgármester felülvizsgálja a városi fakivágások ügyét

Szókovács Péter az előző városvezetés által kötött szerződések áttanulmányozásáig azonnali hatállyal leállíttatta az összes fakivágást Gyöngyösön.

Szabó István

Gyöngyösön azonnali hatállyal leállíttatta az összes fakivágást Szókovács Péter polgármester. Portálunkon beszámoltunk arról, hogy a városvezető tudomására jutott: korábbi, az előző városvezetés által kötött szerződések alapján és elvek szerint újabb fakivágások zajlottak Gyöngyösön. Szókovács Péter arról számolt be a közösségi oldalán, hogy utasította a hivatali egység és a városgondozás vezetőjét, hogy további felülvizsgálatig azonnali hatállyal állítsák le az összes fakivágást a városban.

Portálunk érdeklődésére Hliva Éva, a gyöngyösi városháza kommunikációs referense elmondta, hogy Szókovács Péter bekérte az önkormányzat Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóságától a fakivágásokkal kapcsolatos dokumentumokat. Azok áttanulmányozása után ad részletesebb tájékoztatást a polgármester az ügyről, közölte portálunkkal.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában