Királyok nyomában

9 órája

Éjszaka kerestek kincseket a Sár-hegyen

Több mint százan vettek részt a gyöngyösi Sí Zóna Sportegyesület szervezte Éjszakai kincskeresés a királyok nyomában túrán Abasáron és a Sár-hegyen.

Szabó István

A napokban felejthetetlen kalandban volt részük azoknak, akik részt vettek a gyöngyösi Sí Zóna Sportegyesület szervezte Éjszakai kincskeresés a királyok nyomában túrán Abasáron és a Sár-hegyen, közölte a közösségi oldalán Kazsu Attila, Abasár polgármestere.

Éjszakai kincskeresők Abasáron
Éjszakai kincskeresők Abasáron 
Forrás: Kazsu Attila - Abasár polgármestere/ Facebook

– Több mint 100 lelkes résztvevő vágott neki az éjszakai túrának, amit két izgalmas távon teljesíthettek: a kisebbek egy 3,2 kilométeres körön, míg a nagyobbak egy kihívásokkal teli 9 kilométeres útvonalon haladhattak végig. Az éjszaka különleges hangulatát a természet zenéje, a szarvasbőgés tette még varázslatosabbá. 

A célba érkezőket finom zsíros kenyérrel, forró teával és meleg forralt borral vártuk, valamint a legügyesebb túrázók apróbb „kincseket” is nyerhettek, Abasár önkormányzatának jóvoltából. Természetesen a legjobbaknak az oklevél és a hozzá párosított érem sem maradt el. Köszönjük a Sí zóna sportegyesületnek a túrák megszervezését, az abasári önkormányzat támogatását, segítségét és mindenkinek, aki eljött és részt vett a kiránduláson! Öröm volt látni a sok mosolygós arcot, vidám gyerkőcöket. Bízunk benne, hogy még sokszor találkozunk hasonló élményekkel teli eseményeinken! – részletezte Kazsu Attila.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában