Segítenek tanulni

3 órája

Érettségire felkészítő ingyenes kurzust hirdet az egri egyetem

Az érettségire felkészítő foglalkozások februárban kezdődnek, online formában, heti kétszer 45 perces órákban, 12 héten keresztül.

Hornyák Réka

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Informatikai Kara idén október közepétől indít kurzusokat több témakörben. Lehet jelentkezni programozási ismereteket megalapozó, valamint emelt és közép informatika, digitális kultúra érettségire felkészítő foglalkozásokra is - adta hírül honlapján az egri egyetem

Mint írják, az órákat hétköznap délután, online formában tartják. A programozási ismeretek októberben indulnak, hetente kétszer, 45 perces órák formájában, 12 héten keresztül. A kurzus iránt érdeklődő fiataloknak a kodolosuli.hu biztosítja majd a gyakorlás és tanulás lehetőségét.

Az érettségire felkészítő foglalkozások februárban kezdődnek, szintén online, heti kétszer 45 perces órákban, 12 héten keresztül. Itt a résztvevők, a beadandókon túl, gyakorlatban is lehetőséget kapnak az intézményi feladatok megoldására, amiket beküldés után kijavítva küldenek vissza a tanulóknak az oktatók.

Az órákon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem 2025-ben is hirdet ingyenes, érettségire felkészítő kurzusokat, segítve ezzel a vizsga előtt álló középiskolás diákokat. A tavasz folyamán a fiatalok történelem, földrajz és biológia tantárgyakból is szerezhetnek elméleti és gyakorlati tapasztalatokat. További részletekről az egyetem honlapján lehet majd tájékozódni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában