Gyalogtúra

2 órája

Világ Gyalogló (Hó)Nap Szilvásváradon

Tíz kilométeres túrára invitálják a sportolni vágyókat.

Heol.hu

Október 28-án hétfőn tartják a Világ Gyalogló (Hó)Nap eseményt Szilvásváradon. A gyalogtúra a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont Stadion elől indul majd, a találkozó 9.00-kor lesz. A túra útvonala a festői Szalajka-völgyet érinti, majd tovább halad a Katonasírok, Peresznye, Bronzkori-sáncvár, Bácsó-forrás, Csortos-kő és Diós-kút helyszíneken keresztül. Az összesen 10 kilométeres táv kis mértékben változhat. A túrát Regős József, közismert nevén Mókus bácsi, barlangi kutatásvezető, környezetvédelmi asszisztens és helytörténész vezeti. A túra térképe elérhető ezen a linken.

Bár előzetes regisztráció nem szükséges, a szervezők szívesen fogadják a jelentkezéseket a [email protected] email címen vagy a +36 30 757 16 16 telefonszámon. A szervezők fenntartják a programváltoztatás jogát.

Fontos felhívás, hogy az időjárásnak megfelelő öltözet és lábbeli szükséges, és kedvezőtlen időjárás esetén a túra elmarad.

Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában