Labdarúgás

2024.08.08. 12:06

Mol Magyar Kupa: megvan az Eger SE, az FC Hatvan és a Füzesabonyi SC ellenfele

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos TikTok csatornája közvetítette a 2024/25. évi Mol Magyar Kupa 2. körének párosításait.

Bódi Csaba

A füzesabonyiak (sárga-feketében) NB III.-a riválist kaptak

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A területi elv alapján kiakított csoportokban, a hivatalosnak számító augusztus 24–25-i játéknapon a Heves vármegyei csapatok az alábbi ellenfelekkel találkoznak.

A mieink mérkőzései:

MVSC-Miskolc–Eger SE
Újfehértó SE–FC Hatvan
Füzesabonyi SC-Erőss út–FC Tiszaújváros

Az egriek az 1. fordulóban az NB III.-as Sényő ellen győztek 2–0-ra a Szentmarjay-stadionban, míg a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztályban szereplő MVSC-Miskolc a Diósjenői SE otthonában nyert 4–1-re. A Gesztelyi FC vendégként 5–0-ra győzött FC Hatvan együttese újra utazni kényszerül, méghozzá ezúttal Szabolcsba. Házigazdaként az az Újfehértó SE várja a Zagyva-partiakat, amely gárda a nyitányon 3–1-re múlta felül a Maklár SE-t az Adler Sándor Sporttelepen. A Gyöngyösi AK-nál 2–0-ra győzött Füzesabonyi SC-Erőss út együttese az NB III.-as csoporttárs FC Tiszaújvárost fogadja. A borsodiak az 1. fordulóban az alsózsolcai Borsod Sport Klub vendégeként elért 8–1-es sikerrel lépek tovább.

 A 36 továbbjutó mellé 16 NB II.-es és 12 NB I.-es gárda csatlakozik a 3. fordulótól szeptemberben, így alakul ki a legjobb 64 mezőnye.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában