Vízilabda

2024.09.13. 10:37

Digi-Eger: tartanák a lépést a Szolnokkal

Szombaton 17.45-től a Digi-Eger–Szolnoki Dózsa Praktiker mérkőzéssel kezdetét veszik a 2024/25-ös férfi OB I. küzdelmei.

Sike Károly

Az egriek a Bárány-uszodából átköltöznek a Bitskeybe

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 1. fordulójának mérkőzése:

DIGI-EGER–SZOLNOKI DÓZSA PRAKTIKER
Eger, Bitskey Aladár Uszoda, szombat, 17.45. V.: Petik A., ifj. Kenéz Gy.
Egy hete a Szolnoki Dózsa Praktiker–Digi-Eger mérkőzéssel zárult a Pócsik Dénes-emléktorna a dr. Bárány István Sportuszodában. A Tisza-partiak 10 gólos sikere egyben tornagyőzelmet is jelentett, míg az egriek nyert mérkőzés nélkül, az utolsó helyen zárták a hat OB I.-es csapat részvételével rendezett felkészülési tornát. A sárga-kékek nyáron kinevezett új vezetőedzője, Jászberényi Gábor nem számíthatott a sérült csapatkapitány, Rádli Rajmund, Gólya Noel és a nyáron mindkét vállán műtéten átesett Dóczi Márton játékára sem, ami alaposan megnehezítette a házigazda dolgát.

– Reményeim szerint a szombati mérkőzésen már többen leszünk, Dóczi Márton kivételével bízom benne, hogy mindenkire számíthatok – fogalmazott Jászberényi Gábor. – A Pócsik Dénes-emléktornán is láthattuk, hogy a bajnokság élmezőnyébe vágyó Szolnok milyen játékerőt képvisel, de azon leszünk, hogy tartani tudjuk velük a lépést. Ehhez elsősorban a védelemnek kell 110 százalékon teljesíteni.

A találkozót eredetileg a Bárány-uszodában rendezték volna, de a várható esőzések és lehülés miatt a Bitskey Aladár Uszoda biztos helyszínt a találkozónak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában