Felvonulás

2024.06.13. 20:15

Útlezárás lesz Egerben

Pénteken a Kéklámpás Nap felvonulással kezdődik. A gépjárművel közlekedőknek rövid időtartamú forgalomkorlátozásra kell számítaniuk.

Heol.hu

Az önkormányzat tájékoztatása szerint útlezárás várható mivel június 14-én (pénteken) az Eger Termál Kft. a város rendvédelmi szerveivel együttműködve Kéklámpás Napot szervez a Strandfürdő területén.

BDAN3114
Útlezárás lesz Egerben (Archív fotó)
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– A tervezett program a Szihalmi Fúvós Zenekar közreműködésével az Egri Majorette Egyesület felvonulásával veszi kezdetét az alábbi útvonalon és időpontban: 8 óra 30 perckor indulás a Dobó térről, majd a Bajcsy-Zsilinszky utcán (a Raiffeisen Bank épületéig) – a Jókai utcán – a Kossuth utcán – az Egészségház utcán – a Szmrecsányi Lajos Érsekkerten – a Hadnagy utcán és a Csákány utcán haladva várhatóan 9 órakor érkeznek meg a Strandra. A felvonulás ideje alatt a jelzett útvonalon a gépjárművel közlekedőknek rövid időtartamú forgalomkorlátozásra kell számítaniuk! – hívták fel a figyelmet.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában