Fedezzük fel a Tisza-tavat!

2024.07.27. 18:25

Új GPS-es csónaktúra útvonalakat járhatunk be a Tisza-tavon

Az új, módosított vagy frissített útvonalak július 26. péntektől érhetőek el. A GPS-es csónaktúra új útvonalait úgy alakították ki, hogy több környékbeli látványosságot is érintsenek a vízen túrázók.

Hornyák Réka

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum tette közzé Facebook oldalán, hogy frissítették a GPS-es csónaktúra útvonalakat. Mint írják, mostantól különösen érdemes odafigyelni a 6-os és 11-es útvonalakra, hiszen ezeket szándékosan úgy alakították át, hogy a nemrégiben megépült kilátók közül a Fattyúszerkő és a Küszvágó csér tornyokat érintsék. 

A frissített GPS-es csónaktúra útvonalak közül van, amelyik a a Fattyúszerkő és a Küszvágó csér kilátót érinti
A frissített GPS-es csónaktúra útvonalak közül van, amelyik a a Fattyúszerkő és a Küszvágó csér kilátót érinti
Forrás: Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló/Facebook

Az új, módosított vagy frissített útvonalak július 26. péntektől érhetőek el. Ezzel a lehetőséggel önállóan, motorcsónakkal, GPS navigáció támogatásával fedezhetik fel az érdeklődők a Tisza-tó - Poroszló-Tiszafüred környéki részt. Az ajánlott útvonalak pedig egyúttal biztonságosabbak is lettek, hiszen kivettek az útból bizonyos nehezen megközelíthető területeket, szűk csatornákat is. További fontos tudnivalók és információk a Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló honlapján olvashatóak

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában