A munka elkezdődött

3 órája

Felállt az új testület Tarnazsadányban is

Ötéves gazdasági tervet is elfogadtak.

Molnár Helga

Az október 4-én megalakult képviselő-testület letette az esküt Tarnazsadányban is – tájékoztatott a polgármester Botos Péter Adrián. A képviselő-testület egyhangú szavazással Botos Zoltánt választotta meg alpolgármesteri tisztség betöltésére.

Felállt az új testület Tarnazsadányban is
Felállt az új testület Tarnazsadányban is
Forrás:  Beküldött 

– Jelen képviselő-testület véleményem szerint a múlt és jövő találkozása. Tudniillik a testület 3 tagja a 2014/2019-es és azt megelőző ciklusban már képviselték a település lakosságát, a kellő szakmai tapasztalat birtokában segítik munkámat és építjük település jövőjét közösen. A képviselő-testület másik felét viszont a teljesen új generációs politikusként lehetne leírni. Természetesen büszkén mondhatom és jegyezném meg azt, hogy teljes mértékben felkészültek, és talpraesettek, minden idők legeredményesebb képviselő-testülete lehet Tarnazsadány történetében – fogalmazott.

Hozzátette, az ötéves gazdasági terv, melyet elfogadtak, tartalmaz rövid-és hosszútávú elképzeléseket egyaránt.
– Rövid távon célunk az elkövetkező párhónapban a Magyar Posta partneri megállapodását megkötni, valamint a nagyon régen tervezett kézi gyógyszertár kialakítása. Emellett természetesen folytatjuk az elkezdett minibölcsőde megépítésének lebonyolítását. De számtalan feladat hárul még a képviselő-testületre az elkövetkező téli időszakban, ezek közül az egyik legnagyobb a magyar kormány által biztosított és elnyert 297 tonna szociális tűzifa kiosztása. Hosszútávon természetesen a valódi munkateremtés és oktatás javítása a cél, ami természetes csak is párhuzamosan tud működni. Mindemellett a legfontosabb az önkormányzati működés, a lehető legkiszámíthatóbb, legátláthatóbb működés megteremtése, ezzel garantálva a lakosság számára a kellő biztonságot, nyugalmat hosszútávon – fogalmazta meg céljaikat.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában