Biosziget

2024.06.08. 20:15

Több mint 180 kilométert tettek meg a motorosok, hogy az egri alapítványt segítsék + fotók

Szombaton az UNITY a Biosziget Rehabilitációs Alapítvány támogatására szervezett jótékonysági motoros találkozót.

Heol.hu

Jótékonysági motorozást szervezett szombatra a UNITY és a Biosziget Rehabilitációs Alapítvány utóbbi támogatására. A motorosok szombat délelőtt Egerből indultak s 182 kilométert tettek meg: Kápolna, Gyöngyös, Hatvan, Bátonyterenye, Mátraballa, Recsk, Sirok és Egerbakta érintésével tértek vissza Egerbe. Itt, illetve Gyöngyösön, Hatvanban, Sirokban adományokat is fogadtak a megállóhelyeken. 

Több mint 180 kilométert tettek meg a motorosok, hogy az egri alapítványt segítsék
Több mint 180 kilométert tettek meg a motorosok, hogy az egri alapítványt segítsék
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az UNITY alelnöke Bónus Mihály elmondta, minden évben igyekeznek olyan alapítványt támogatni, aki gyerekekkel, sérült emberekkel foglalkozik, így esett idén a választásuk a Biosziget Rehabilitációs Alapítványra, meg is látogatták lakóotthonukat. Egy éven át gyűjtöttek adományokat az otthon számára. Összegyűlt félmillió forint, az összeget az otthon lakói a Unity klubházában vehettek át a túra végén.   

Az alapítvány lakóotthonában az önálló életre készítik fel lakóikat.  Apró lépések ezek, de nagy öröm látni azt, ahogy néhány év múltán képesek beilleszkedni a társadalomba, és gondoskodni magukról 

– mondta korábban az elnök, Mandák Attila a biosziget munkájáról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában