Szentkút

3 órája

Szent Márton ünnepén is jótékonykodnak

Jótékonysági vacsorára hívja a híveket a mátrai kegyhely.

Heol.hu

Szent Hubertusz búcsúval zárul a szezon Szentkúton

Forrás: Mátraverebély-Szentkút Kegyhely

Mátraverebély-Szentkúton az erdészek és vadászok - most pénteken és szombaton tartott - Szent Hubertusz búcsújával ugyan lassan végére ér a búcsúi szezon, de a jótékonyságnak továbbra is teret adnak. 

November 9-én (szombaton) Szent Márton ünnepéhez kapcsolódóan jótékonysági vacsorát rendeznek, melynek célja Szent Ferenc Kisnővérei által fenntartott arlói Elfogadlak Alapítvány támogatása. A program 18 órakor vesperással kezdődik a templomban majd a Rendezvényteremben ünnepi vacsorával folytatódik. Jelentkezni október 31-ig lehet a recepción, közölte a nemzeti kegyhely közösségi oldala.

A ferencesek kegyhelyén gondolnak az utánpótlásra is. Arra is felhívják a figyelmet, hogy november 8-tól 10-ig pedig hivatástisztázó lelkigyakorlat lesz a szécsényi ferences kolostorban olyan 18 és 35 év közötti férfiaknak, akiket foglalkoztat a szerzetesség gondolata. Jelentkezési határidő: november 4. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában